Calls Landing

Location: Leeds | Date: September 2018 | Size: 4,000sqft

A memorable design and fit out conversion of an iconic Leeds landmark, where we helped to turn a disused space into beautiful and unique office spaces that complement the original style of the building. The exposed beams and brick walls remain and contemporary additions, such as industrial steel-grey kitchen cabinets and radiators, were installed throughout. The externals of the building were also given a refresh with a stylish façade and 3D-lettering, suiting the industrial and contemporary mix of its new interior. With beautiful views over Leeds and Juliet balconies backing onto the canal, this iconic building has a new lease of life that Leeds businesses can now enjoy!


 

Before and After

 
 

Search our other projects by sector: