cng

Location: Harrogate | Date: December 2016 | Size: 8,200sqft

Reflecting CNG's ethos of investing in their employees to create a happy workforce, we refurbished their existing office space into a fantastic and bespoke interior catering to their team. To inspire employees on a daily basis, we created a breakout room that allows members of the team to let their hair down during lunch or for a break during the day. Comprising of a pink-faced pool table, raised seating, colourful booths and funky lighting, this fun space provides employees with a fantastic opportunity to break away from their desks. Within the main office space, quirky lighting and glass partitions keep it bright and spacious, and the vibrant colours remain as accent features throughout.


 

Before and After

 
 

 

Search our other projects by sector: